Paas proeverij

Aanstaande zaterdag 31 maart kunt u genieten van vers brood van de Streekbakker. Heerlijk voor de paasdagen! Hij laat u ter plekke kennis maken met brood uit de regio, waaronder een heerlijk paasbrood.

Ook is er een proeverij van scharrelroom van collega Landwinkel De Eekhoeve. Uiteraard alleen voor volwassenen! Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht, van 10.00 tot 15.00 kunnen kinderen zelf een heerlijke paaswafel bakken en versieren.

Keuringsdienst van Waarde - Brandt & Levie

Wat is dat witte laagje op je droge worst in vredesnaam? De Keuringsdienst van Waarde zocht het uit. In deze aflevering legt Jiri Brandt van 'Brandt & Levie worstenmakers' het haarfijn uit: een goede, langzaam gerijpte worst heeft een laagje schimmel.

De worsten van Brandt & Levie vind u bij ons in het schap. Bovendien is Brandt & Levie aanwezig op onze zomerfair op zaterdag 28 augustus 2018. Dat duurt helaas nog even ;)

Bekijk hier de uitzending »
Werkfruit

Dagelijks vers en lekker fruit op uw werk? Geniet samen met uw collega's van fruit uit onze boomgaard aangevuld met tropisch fruit en citrus. In het seizoen hebben we ook zomerfruit zoals aardbeien, frambozen, bessen, kersen en pruimen. Wij denken graag met u mee en bezorgen fruit bij u op het bedrijf.

Werkfruit »

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie