Biologische groentepakketten

LekkerLokaal staat voor vers, lokaal, betrouwbaar, lekker en duurzaam.

Alle producten zijn vers, ze worden 's ochtends bij de telers/boeren opgehaald en diezelfde dag nog geleverd. LekkerLokaal koopt niet in van groothandel of veiling alleen van de eigen telers. LekkerLokaal heeft geen koelcellen en geen opslag.

Van elk product is bekend en wordt vermeld waar het vandaan komt, wie de teler is. We kennen die lokale telers goed en weten hoe ze werken.

Het zijn allemaal producten van telers uit de eigen regio, uit de directe omgeving van Nijmegen. Misschien zullen er in de toekomst enkele telers bij gaan komen van iets verder weg. Maar verder dan een kilometer of 15 uit de buurt van het Rijk van Nijmegen zullen we nooit gaan, dat noemen we niet meer lokaal. Er worden extreem weinig kilometers gereden om de groenten bij u op tafel te krijgen, de lijnen zijn super kort en super efficiënt.

U kunt kiezen uit een 1, 2 en 4 persoonspakket zoals hieronder is vermeld.

1 persoons pakket (groenten voor 4 à 5 dagen), 8,50

2 persoons pakket (groenten voor 4 à 5 dagen), 11,50

3 persoons pakket (groenten voor 4 à 5 dagen), 14,50

4 persoons pakket (groenten voor 4 à 5 dagen), 17,00

Richtlijn is zo'n 200 gram groenten per persoon per dag. Wat ruim meer is dan er meestal gegeten wordt. Het grote 4 persoons pakket zal voor veel gezinnen voldoende zijn voor de hele week. De opgegeven prijzen kunnen nog iets gaan veranderen!

In principe zitten in deze pakketten geen aardappelen maar deze kunnen wel erbij geleverd worden. Dit moet u dan even apart aangeven.
De afhaaldag is woensdag.
Graag aanmelden via de mail. info@zandroos.nl t.a.v. Christel
Telefonisch kan natuurlijk ook : 0487-514102

Ook is het mogelijk om biologisch afbakbrood te bestellen.

Dit is brood van de St.Annamolen uit Nijmegen en binnenkort ook op voorraad in de vriezer in onze winkel.