Arrangementen


Fruitbelevings arrangement

Ontvangst … rondwandeling met de fruitteler door de boomgaard … koffie met appelgebak op ons binnen/buiten terras … binnenbezichtiging van de fruitkeuken en landwinkel.
€ 9,25 p.p minimale deelname 10 personen.
Voor grote groepen worden speciale prijzen gehanteerd Arrangementsduur 1 a 2 uur
Voor groepen > 20 personen hanteren we speciale prijzen.

Arrangement van vrucht tot jam

Ontvangst … rondwandeling met de fruitteler door de boomgaard … tijdens de rondwandeling wordt fruit geplukt voor de jam … koffie met appelbebak op ons binnen/buitenterras … in de fruitkeuken gaat u van het fruit heerlijke jam maken.
€ 18,75 p.p. groepen van 10 personen
Arrangementsduur ± 2½ uur

Picknickarrangement

Ontvangst met kop koffie … rondwandeling met de fruitteler door de boomgaard … aan het eind van de rondwandeling komt u op onze picknickweide waar goed gevulde manden op u staan te wachten … na de picknick heeft u nog de mogelijkheid om binnen rond te kijken.
€ 18,50 p.p. minimale deelname 10 personen 

High Tea Workshop

Genieten van een uitgebreide High tea die u zelf hebt bereid? Dat kan tijdens de High tea workshop van Tante Ageeth bij de Zandroos.
In onze keuken maken de deelnemers heerlijke zoete en hartige High tea gerechtjes. Ieder maakt wat anders maar veelal met fruit. Na het snijden, kneden en bakken gaat u samen de heerlijkheden opeten onder het genot van een kopje thee. Tanta Ageeth zorgt voor alle recepten, ingrediënten en materialen. De recepten krijgt u ook mee naar huis.

Duur: ongeveer 3 uur
Kosten: € 32,50 p.p.
Minimaal 8 personen, maximaal 10 personen